You’ll go anyway

Nije jednostavno iz života ispraćati ljude. Nikad ne znaš koje “ćao” će biti poslednje. Trenutno, čitam jakoo zanimljivu knjigu, Prvi poslednji poljubac.. Čudan naziv… natjera te da razmisliš o tome šta je pisac htio da kaže, navodno je riječ o tome da je svaki prvi poljubac početak odbrojavanja do poslednjeg. Ista stvar I sa pozdravima I sa svime… naš život se svede na odbrojavanje, jer na kraju sve svakako završi. Sve ima svoj kraj. 

Jutros sam išla da ispratim svoju mezimicu na službeni put, haha, kako to formalno zvuči.. No, ne mogu reći da se nisam rastužila… ok, neće je biti par dana, ali pobogu navika je čudo… inače, ona je po zanimanju makeup artist, stoga ako vam treba profesionalno šminakanje, obratite se Amri Maljanović. No, naravno nisam samo zbog toga započela ovaj post. Jutrašnji ispraćaj me natjerao da se sjetim dosta ljudi koje sam ja ispratila, da li zbog neke bolje prilike ili možda onako iz svog života, ali shvatila sam da je previše stranaca (znanaca) u mom životu. Da sam već u previše ispraćaja bila učesnik.

Da li ste nekad razmišljali o tome? Da li ste ponosno govorili “Idi.” a željeli više od svega da ostane? Šta vas je spriječilo? Zbog tog danas sjedite I razmišljate o toj osobi, bilo da je riječ o članu porodice, prijatelju ili staroj ljubavi… umjesto da sjedite s tom osobom upravo sad. Ne kaže se džaba- kad si povrijeðen najbolje je ništa ne reći ili uraditi… šta znaš, može te brzopletost navesti na još gori put. 

Be kind. Upravo zato što ne znaš koji pozdrav će biti poslednji. 

“Bar ljubav nije bila problem, već muški ego, nek je proklet!”

O autoru RetroGirl640

Keepin' it real since 1995
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s